mandag 28. juni 2010

SOMMERFERIE - Fotokonkurranse :)

For oss som har skolebarn er sommeren igang :) Skoleferien er begynt, og mange har allerede begynt sin ferie - enten her i landet eller til det store utland! Opplevelsene står i kø når sommeren setter inn - enten det er hjemmeferie eller lange reiser!

Vi på Fotomorro er også godt igang med våre ferier. En som ferdig høgskoleutdannet (GRATTIS igjen Miriam), en som koser seg i sommer og gleder seg til skolestart på Fotolinje fra høsten, og vi to andre på til-og-fra-ferie :)

Som dere sikkert har merket ble det ikke noe Ukens bilde forrige uke, ei heller denne uken. Vi tar en pause fra dette nå i sommer - fordi vi alle fire er så mye til og fra, og da er det ikke alltid så lett å følge med på alle de flotte bildene som postes på Facebooksiden. Men: vi følger likevel med, og plutselig kan det utnevnes en vinner som får en påskjønnelse! Så fortsett å sende inn :)

FOTOKONKURRANSE:
I hele sommer kan dere sende inn bilder med tema SOMMERFERIE - der vi ved skolestart vil kåre vinnere :)  Vi har litt forskjellige premier å dele ut, og avventer enda svar fra noen sponsorer - derfor blir listen lagt ut litt senere.
Noen av premiene er fotorelaterte, mens andre ikke er det :)  Den komplette listen over premier vil bli presentert ila sommeren :) 
Hvor mange vinnere vi kan kåre avhenger av hvor mange premier vi får inn totalt. Men det blir uansett ikke mindre enn 5 vinnere :)

Reglene er som de pleier:
* Dere kan sende maks 3 bilder :) Dersom dere legger ut bilder på Facebook - HUSK å merke bildet i en kommentar eller bildetittel: SOMMERFERIE. (De som ikke er merket vil ikke bli tatt med i konkurransen.)
* Når bilder er lagt inn i mapper for konkurransen vil de ikke kunne endres!
* Du må selv ha tatt bildet
* Dersom det er personer på bildet må du ha tillatelse til å publisere. Dette gjelder nærbilder og ikke oversiktsbilder.
* Bildet skal ha en minimumsstørrelse på 350*350 pixels, og oppløsning på minimum 72 dpi.. Bilder mindre enn dette vil ikke bli vurdert.
*  Bilder som sendes inn på mail vil ikke bli lagt ut på Facebook - grunnet personvern.
* Bildet kan publiseres på vår Facebookside, sendes inn på mail til konk@fotomorro.no eller legges i blogginnlegg i din blogg (post direktelink i kommentarfeltet her).
* Alle deltakendebilder kan bli brukt på Fotomorro også på et senere tidspunkt.
* Innsendingsfrist er søndag 15. august kl. 20:00. Bilder innsendt etter dette vil ikke bli vurdert.

Så gjenstår det bare å ønske dere alle EN RIKTIG FLOTT SOMMERFERIE :)9 kommentarer:

Anonym sa...

GOD SOMMER ØNSKES DERE OG :0)

the Folding chair sa...

God sommer til dere også! - har lagt ut 2 bilder på FB :)

Trine Grosås Honnemyr sa...

Jeg har lagtdt ut 3 bilde på min blogg som jeg vill skal være med i konkuransen :)

Bloggen er: http://trinehonnemyr.blogg.no/

Balaphoto sa...

Great shots!!! Congratulations!!!

Frank, Barcelona

http://balapertotarreu.blogspot.com

FONTY sa...

your blog looks nice!


˙noʎ ʞuɐɥʇ ˙ǝʇısqǝʍ ʎɯ ʇısıʌ ǝsɐǝןd

Anonym sa...

Og vår ferie som begynner den 16 august !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Oheidia sin fotoblogg sa...

Jeg skal definitivt legge ut tre koselige feriebilder på denne konkurransen - men får nok vente litt for ferien er så absolutt ikke over enda! Enda flere steder å oppdage og enda flere settinngs å ta bilder i :=)

Oheidia sin fotoblogg sa...

Her er mine bidrag! Ha en fortsatt fin sommer, folkens!

mine sommerfoto

sebi_2569 sa...

nice photo

Related Posts with Thumbnails