torsdag 20. januar 2011

Fotokonkurranse - TRANSPORT

Dere er så flink å dele bilder på Facebook - og kreativiteten er helt fantastisk der ute!! Det vi har merket oss er at enkelte tema ikke akkurat er gjengangere..... derfor har vi denne gang valgt et annerledes og spennende tema, nemlig

TRANSPORT

Transport kan være så mangt - og her er det opp til dere å velge hvordan dere tolker dette! Det trenger ikke nødvendigvis være et transportmiddel - men kan være hvordan man transporteres, eller hva som transporteres...... så lenge det handler om tema.

Premien er et gavekort på Fotobok fra JapanPhoto.

Konkurransereglene er som de pleier:

* Dere kan sende inn maks 3 bilder! Dersom dere legger ut bilder på Facebook - HUSK å merke bildet i en kommentar eller bildetittel: TRANSPORT (De som ikke er merket vil ikke bli tatt med i konkurransen.)

* Når bilder er lagt inn i mapper for konkurransen vil de ikke kunne endres (dette gjelder på Facebook)

* Du må selv ha tatt bildet

 * Dersom det er personer på bildet må du ha tillatelse til å publisere. Dette gjelder nærbilder og ikke oversiktsbilder.

 * Bildet skal ha en minimumsstørrelse på 350*350 pixels, og oppløsning på minimum 72 dpi.. Bilder mindre enn dette vil ikke bli vurdert.

 * Bilder som sendes inn på mail vil ikke bli lagt ut på Facebook - grunnet personvern.

 * Bildet kan publiseres på vår Facebookside, sendes inn på mail til konk@fotomorro.no eller legges i blogginnlegg i din blogg (post direktelink i kommentarfeltet her).

 * Alle deltakende bilder kan bli brukt på Fotomorro også på et senere tidspunkt.FRIST FOR INNSENDING ER TIRSDAG 8. FEBRUAR kl. 21:00. NB! Bilder som er sendt inn etter dette vil ikke bli vurdert.


3 kommentarer:

Huldra sa...

Superspennende tema! Helt klart med. =D

Christin sa...

Jeg er med: http://christinh.blogg.no/1296142345_fotokonkurranse__tran.html

marit sa...

Moro tema!
Her finner dere mine bidrag http://maritlandsverk.blogspot.com/2011/01/fotomorro-transport.html

Related Posts with Thumbnails