onsdag 22. februar 2012

It`s not "only-only"........

Jaiks, dere gjør ikke dette noe lett for oss - - - her er så utrolig mange flotte bilder jo!! og FY SØREN så mange flotte steder vi har i landet vårt :) Jammen er det kjekt at vi får sett så mye flott i denne konkurransen!

Så; vi må bare si dette èn gang for alle:
DERE MÅ LESE KONKURRANSEREGLENE FØR DERE SENDER INN BILDER!! Det er viktig!


Denne gang har flere sendt inn både på FB og mail - og flere bilder ble postet på FB og sendt inn på mail etter at fristen var gått ut....  Det er IKKE nødvendig!!!! Blir bare ekstra arbeid på oss i kulissene..

Det aller verste er faktisk at det er maaaaaange bilder som ikke er tatt med, fordi FYLKE og STED manglet... Når dette er en av reglene, da må de følges...


Uansett; her er en aldri så liten montasje av tilfeldig valgte bilder - - we`ll be back :)
2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra dere sier i fra ang reglene!! Rart at mange ikke leser den når de først er med på en slik konkurranse. Dere er jo sååå flinkt til å formidle om hva som må gjøres for å bli med på en fotokonkurranse. Og det blir ekstra mye jogg for dere når mane ikke klarer å følge reglene. de er jo så enkle og ryddig forklart :-) Dere gjør en fantastisk flott jobb. Bra jobba damer!! Ønsker dere masse lykke til med valg av finalistene. Hilsen Margret.

anjespinosa sa...

ENHORABUENA,MI SUEÑO ES LLEGAR A HACER FOTOS COMO LAS DE TU BLOG...UN SALUDO DESDE ALMERÍA.-

Related Posts with Thumbnails