mandag 7. juni 2010

En aldri så liten forklaring......

Den siste tiden har jeg mottatt et par mail med tilbakemelding på Fotomorro sine to r`er..... Tenkte derfor jeg skulle skrive en aldri så liten forklaring på hvorfor Fotomorro har to r`er..

Fotomorro ble laget med to r`er med vilje :)
Når man lager en blogg står man fritt til å kalle den hva man vil, og jeg ville bruke Fotomorro med TO r`er når jeg startet den.
Foto + moro er jo dobbel moro  = 2 r`er :)
At bloggen skulle bli så stor var ikke i min tanke den gang - men det er utrolig kjekt at så mange mennesker synes om bloggen!
Jeg, og vi, setter utrolig stor pris på all den glede som spres gjennom bildene dere deler - og kommentarer / innspill dere kommer med :)
Tusen takk til dere alle :)

Derimot synes jeg det er trist at noen  finner det nødvendig å skrive mail der de skriver at bloggen mister all sin troverdighet fordi det er feilskriving i navnet.....  Og at vi må sjekke ordboken....
Vi kan ikke annet enn å beklage at noen føler vi virker lite troverdig bare fordi bloggen heter det den gjør.  Ordboken trenger vi ikke å sjekke - for vi vet utmerket at moro bare skrives med èn R.

Ønsker dere alle en riktig fin tid fremover  - ha det moro :)

- Monica

5 kommentarer:

Turid Holm Flaa sa...

Hei, jeg har aldri tenkt på at det ikke kan hete fotomorro. En legger på en måte trykken på morro. Dere kunne jo markere en "ironi" eller noe ved å gjør noe layoutmessig med r'n, hvis dere ser noe poeng i det. Ellers kjempebra alt som det er. Det er flott at noen legger tid og arbeid i å samle fotointeresserte. turid

Miriam Elisabeth ツ sa...

Hvilken rolle spiller det om en har e R for mye liksom? Skal man pirke på slike småting, så har man lite å finne på.... Ekstra moro kan man da vel kalle morrrrrrrro?

Skal man komme med kritikk så kan man vel i det minste være litt mer seriøs?

Irene sa...

Himmel og hav, er det virkelig noen som legger seg opp i sånt? Er vi ikke her for å ha det moro da? Og som Turid sier, så har jeg aldri tenkt noe over det. Er altfor opptatt av å ha det gøy med foto jeg! Lykke til videre med bloggen ... have fun!

Linn Iren sa...

Som de andre har sakt,så hadde æ nu ikke tenkt over at det ikke sku være to R'er her. Å når man Blogger om Fotomorro,å skriver på facebook så e det jo greit at det heter Fotomorro mer to R'er,for da vet jo alle hvilken fantastiks side det e snakk om! =)

Unknown sa...

Jeg synes bildet nr ti er helt, Råååtttt:) Må jo bare vinne:))))

Related Posts with Thumbnails