søndag 20. september 2009

Du kan vinne smykke ---- kjapt og enkelt :))

Vi er så heldig å ha fått to smykker fra Personlige Smykker å dele med dere lesere!

Dette er to ferdiglagete smykker med navnene ANDRINE og CAMILLA.

Har du ett av disse navnene, eller kjenner noen som har det - ja, så skriv en kommentar i dette innlegget!
Skriv hvorfor akkurat DU skal vinne smykket - og hvilket av disse smykkene du vil ha :)
Gi også beskjed til venner og kjente :)

Dere får rundt en uke på dere - så det er bare å hive seg rundt å skrive kommentar!


10 kommentarer:

HildeS sa...

Jeg har et tantebarn som heter Camilla, og det hadde varmet et tantehjerte å kunne gi bort et smykke til henne. Siden vi sliter med å få barn selv så blir man litt ekstra opptatt av tantebarn. Og hun bor i tillegg 90 mil unna. så dette har jeg veldig lyst på:-))

Camilla sa...

Camilla er navnet. Og jeg vet vel egentlig ikke hvorfor jeg skal vinne det. Jeg er kun ei helt vanlig jente som egentlig ikke har gjort noe spesielt. Har mann og barn som jeg elsker høyt og det er jo stort sett de som kommer først. Ellers så lever jeg et stille og rolig liv på landsbygda. Med et byjente hjerte som banker. Savner byen med høye heler og pene kjoler. Men det er gamledager. Nå har livet mye mer å by på. Men man kan jo forde bruke pene smykker.

-trine- sa...

Jeg har en fantastisk snill venninne som heter Camilla.
Hun stiller opp uansett hva det skulle være og når som helst på døgnet.
En venninne som henne fortjener virkelig et smykke i gave.
Så nå krysser jeg fingrene for at nettopp min snille Camilla kan vente seg en venninne gave fra meg :)

happy in pink sa...

og jeg har verdens skjønneste frisør som heter Camilla:D hun er fantastisk flink, og har en så spesiell frisørsalong at hun snart kommer på trykk i KK...vi fikk en helt spesiell kontakt med en gang, og det hadde vært skikkelig artig å overraske henne med et flott Camilla-smykke:)))
krysser fingrene;)

klem tara

Anonym sa...

Jeg har verdens herligste datter som nettopp ble 7 år, hadde vært kjempe kjekt å overraske henne med et smykke som står Andrine på.Hun er veldig flink og hjelpsom og alltid blid;))
Håper jeg kan vinne smykke til solstrålen vår:))
Klem Renate.

Arya sa...

Tihi - dette var morsomt! Selv har jeg ikke noen som heter verken Andrine eller Camilla i den nærmeste familien, men en meget god venninne av min datter heter Andrine. Jeg må innrømme at jeg ble en smule overrasket da jeg hørte navnet første gangen - tenkte med en gang på Andeby og Donald Duck...

Men nå er Andrine faktisk et av mine favorittnavn!

Kriztella sa...

Ååå, dette passet perfekt nå.

Bestevenninna mi heter Camilla, og hun hadde bursdag 13. september. Og jeg har enda ikke handlet gave til henne. Hun er verdens beste jente, og hun betyr mye for meg.

Hun er diagnosert med MS, og har vært gjennom en del. Hun går nå på tysabri (medisin), og har vært i ganske god form i det siste. Måten hun takler sykdommen på er beundringsverdig. Hun ser framover, uten å tenke særlig negativt. Hun kan havne i rullestol eller værre, men det er ikke noe hun ofrer en tanke - iallefall ikke særlig ofte og høyt. Hun ser positivt på livet, og tar en dag om gangen. Den styrken hun har, beundrer jeg henne for.

Hun er helt spesiell, og jeg er innmari glad i henne. Jeg ville gjerne vinne dette smykket, så jeg kunne gi det til henne i en forsinket bursdagsgave.

Pupziz sa...

Jeg kjenner ei søt lita jente som er veldig tøff=)
Hun heter Andrine, jeg synes det er et veldig spesiellt navn og har aldri vært borti noen som heter det før søskenbarnet til kjærsten fikk henne for noen år siden=)
Hun er ikke redd noe, og elsker lillestore Ylberten min. (hund av sorten Grand Danois)
Hun er verdens skjønneste unge, og kunne godt tenkt meg å gi henne dette smykket fra meg og kjæresten til jul=)

Hagemor sa...

Mine tre gutter har ei tante som heter Camilla, hun er bare 20 år, men verdens søteste tante likevel. Hun tar med seg mine tre gutter på badeland, på bowling, på isbanen og hvor det ellers måtte være. Hun ble "tante" allerede første gangen hun var på besøk sammen med min lillebror. Hun stiller alltid opp med bakverk, lager glutenfri mat, siden en av guttene må ha det, og kommer på besøk med jevne mellomrom.
Camilla er verdens søteste og snilleste og fortjener et smykke fra deg, om du vil, kan du se henne innlegget Yppig Yndlingstante... i min blogg.

ha en flott uke.

Kathrine sa...

Andrine...

Står på listen over jentenavn HVIS vi skulle være så heldige å bli gravide igjen og det skulle blitt en jente ;)
Mye dersomhvisomfremtifall...
men eneste grunnen jeg kan komme på ;)

vinner jeg smykket blir det navnet ... dersomhvisom altså ;)

Related Posts with Thumbnails