onsdag 23. september 2009

No nytt!

Hei alle lesere!

Nå er noe nytt på vei her! Nytt i form av at Monica har fått to assistenter(medforfattere),- Linda og Miriam. Vi vil, i en uviss periode, drive Fotomorro for vår kjære Monica. En stor oppave er lagt på våre skuldre :) I dette innlegget vil vi presentere oss selv, så dere vet litt om oss :)


Hei. Jeg er da Linda, ei Trønderpi på 23. Bor på Stange i Hedmark og er arbeidssøker.
Fotografering har jeg vel egentlig alltid likt, men det var først på Lundeneset jeg fikk interessen av å fotografere alt som finnes rundt meg istedet for bare for å bevise at jeg har vært steder.
På tidligsommeren i år fikk jeg et SONY alpha 200 og da var det iallefall gjort! Jeg tar bilder når jeg kan og er vel det man kaller en amatør, men ønsker jo selvsagt å bli god.
Jeg ser frem til å være en av Monicas assistenter og det blir spennende å ha denne oppgaven.Hei. Jeg er da Miriam ei nordlandspie på 22år. Bor i Sandnes og studerer vernepleie. Er nå bare måneder igjen av studiet :) HJELP! :)

Jeg er gal etter å ta bilder! Jeg stortrives bak kamera og misliker sterkt å være foran det! Har siden jeg var liten likt å fotografere, men det er i de siste årene at det virkelig har blitt en lidenskap. Og etter at jeg ble den heldige eier av et NikonD40(jula 08), ja, da ble ikke lidenskapen mindre akkurat :) Jeg er en amatør som ønsker å bli god til å fotografere. Alt jeg kan(ikke at det er all verden) er selvlært. Det blir spennende å ha denne oppgaven. Har tidligere skrevet leksjoner for Monica og takker for tilliten til alle oppgaver hun har gitt meg!

7 kommentarer:

Monica sa...

Så flott presentasjon jenter :)
Velkommen som medforfattere på Fotomorro :)
Er helt overbevist om at dere kommer til å gjøre denne "jobben" med bravur!!!! Gleder meg til fortsettelsen - og det bør andre lesere gjøre også :)

Kathrine sa...

:) koselig å få en presentasjon da !
gleder meg til fortsettelsen deres jeg... ;)

Camilla :) sa...

Så spennende :)
Lykke til Linda og Miriam ;)

Tunes Photo sa...

Lykke til begge to, jeg er sikker på at dere kommer til å gjøre en kjempegod jobb!

Ida sa...

Spennende!
Flotte presentasjoner.
Lykke til!!! :)))

Sean sa...

Cool blog... glad I found it although have to translate alot of it but will do it anyway :)

ASSA sa...

Velkommen jenter!
Det ser spennende ut at dere blir tre som jobber med Fotomorro, og sikkert godt for Monica å få delt litt på jobben hun har gjort så bra hittil.
Takk til Monica og Lykke til for dere!

Related Posts with Thumbnails