lørdag 19. september 2009

Vinner Norge Rundt i ord og bilder - første runde :)

Da er første vinner av "Norge Rundt i ord og bilder" kåret :)

Vinneren denne mnd ble Camilla med sitt innsendte bidrag om RØYRVIK:

Røyrvik er ei fjellbygd lengst nord og øst i Nord-Trøndelag, bare 2 mil fra grensa til Sverige.
Det bor litt i overkant av 500 innbyggere her, og mange av dem er barn.
I motsetning til mange andre turistmål er det vinteren som er mest fylt av folk her pga et alpinanlegg som fikk ny belysning i fjor. Der har de utleie av ski og akebrett, og heis til begge deler.
I tillegg er det massevis av fjell og urørt natur å ta av for de naturglade, muligheter til fisking og overnatting ute i det fri. Dette er også en fordel for de som er glade i gode fotomotiv. Blandt annet har vi et vakkert bygdetun med mange gamle bygninger som er nydelige å bruke som bakgrunn!
I vannet Limingen, som ligger helt inntil Røyrvik sentrum, er det mange fine badesteder og sandstrender.
I selve sentrum er det matbutikk, i tillegg til Børgefjell Gjestegård som har overnattingsmuligheter, mat og skjenkebevilning.
Kjører man et stykke videre mot Sverige kan man stikke innom en marmorgrotte, besøke Nord-Trøndelags høyeste fjell, og ta guidet tur på Namsvatnet.


Til slutt må det vel nevnes at Røyrvik har hatt besøk av TV2 og filmet sesong 2 av Da damene dro som sendes på TV2 nå i høst.


Ny runde med Norge Rundt i ord og bilder blir satt igang den 24. september - og varer 1 mnd fra da, altså til 24. oktober.

De av dere som allerede har sendt bidrag med tekst og bilder inn kan bare skrive i kommentarfeltet at dette allerede er gjort - og at dere også er med i neste runde :)

Til dere andre: LITT endringer i reglene!!!! Dere melder dere på i kommentarfeltet - og skriver HVILKET sted dere ønsker å skrive om. Jeg tar kontakt med den av dere som får skrive om SITT STED - og så blir vinneren presentert her inne på samme måte som her :)
Dersom noen av dere likevel ønsker å sende en ferdig presentasjon, så er dere hjertelig velkommen til det også :) Send på mail :)

4 kommentarer:

HildeS sa...

Flotte bilder fra et sted jeg ikke har vært. Og jeg skal benytte sjansen til å melde min interesse for å få være nestemann ut, med et nesten likt stedsnavn, nemlig Rørvik. ....

Camilla :) sa...

Hei hei :)
Så artig at du har trukket ut meg som vinner! :D
Et lite tips til neste gang: Link til vinnerens blogg? ;)
Ha en fortsatt fin helg!!

Monica sa...

Så flott, Hilde :)
Skriv det inn i kommentarfeltet når ny runde blir lagt ut :)))

Camilla: det gjør jeg jo alltid - gikk litt fort i svingene her :) Men NÅ er det på plass :)))

Ida sa...

NYDELIG vinnerbilde! :)
Fantastisk fint!

Related Posts with Thumbnails